Pirttijärvi

Yksityinen islanninhevostalli Jämsänniemen jylhissä maisemissa

Islanninhevostalli Pirttijärvi 2018-02-10T21:21:16+00:00

Toimintamme on muuttunut

Toimintamme uudistuu v. 2017-18.

Ratsastuspalveluita tarjolla taas kesäkuusta 2018 alkaen.

Lisää tietoa tulossa kevään aikana!

Jalostusori Logandi

Luksuskurssitoimintaa tulossa kesäkaudelle 2018

Meiltä saat yksilöllistä ja ammattitaitoista ohjausta ja opetusta. Käytössämme on hyvä, valaistu kenttä ja hienot maastot. Meillä on myös koulutetut, osaavat askellajihevoset.

6x4-maasto

  • Lake Pirttijärvi

Hyvää Uutta Vuotta!

Tarmokasta, energistä ja onnekasta Uutta Vuotta 2018 toivottaa Pirttijärven väki

Vahvat ja vauhdikkaat askellajiratsut

Islanninhevonen on varma ja vauhdikas ratsuhevonen, jolla on ainutlaatuiset askellajit. Se on ystävällinen ja yhteistyöhaluinen hevonen, joka sopii erinomaisesti myös opetuskäyttöön. Askellajien ratsastamisessa riittää opiskeltavaa koko elämän ajaksi!

  • Logandi at Christmas

Joulutervehdys

Pirttijärvellä alkaa kaikki olla valmista joulun viettoon. Pirtissä kohoaa aivan liian suuri, mutta komea ja ihanasti tuoksuva oman palstan pihtakuusi, laatikot on leivinuunissa paistettu, joulukala suolaantuu jääkaapissa, ja kaiken kruunaa valkoiseen vaippaan peittynyt talvinen maisema. [...]

Islanninhevosori Logandi

Jalostusori Logandi

Komea ja sympaattinen I-palkinnon jalostusorimme Logandi ottaa tammavieraita vastaan täällä kotitallilla. Tässä on tutustumisen arvoinen herrasmies!

logandi2

Lähialueretkeilyä

Kauniin syyspäivän kunniaksi päätimme hetkeksi keskeyttää arkisen aherruksen täällä kotona ja lähteä retkelle lähimaisemiin Korpilahden Oravivuorelle. Oravivuorihan on osa maapallon tarkempaa muotoa ja kokoa määrittämään rakennettua kolmiomittauspisteiden ketjua, ns. Struven-ketjua, joka kulki aikanaan Mustalta mereltä [...]

Islanninhevonen laukkaaPirttijärven islanninhevostallin pihapiirin tunnelmaa talvella