Tule ratsastamaan islanninhevosilla!

Tarjoamme tehokasta ja yksilöllistä askellajiratsastuksen opetusta sekä maastoratsastusta pienille ryhmille. Järjestämme myös kursseja ja muita tapahtumia sesongin mukaan ympäri vuoden.

Jalostusori Logandi

Mahtavat maastot

Meillä on vaihteleva ja monipuolinen reittiverkosto ja upeat maisemat: polkuja metsän siimeksessä, ja vauhdikkaampia osuuksia rauhallisilla pikkuteillä.

6x4-maasto

Talvista maisemaa

Tänä aamuna maisema oli harvinaisen upea! Tällaisina  hetkinä joutuu myöntämään, että on tässä ammatissa ja asuinpaikassa hyvätkin puolensa. Toivottavasti maa säilyy valkeana joulun yli, jotta päästään nauttimaan maastoratsastuksesta hienoissa talvisissa tunnelmissa. Näin loman aikana on [...]

Varmat, vahvat ja vauhdikkaat askellajiratsut

Meillä on kivat, koulutetut hevoset, jotka kaikki taitavat vielä puhtaan töltin, vaikka ovat jo vuosia työtään tuntihevosina tehneet. Tunneillamme on rento ja mukava tunnelma, ja oppiminen voi olla jopa hauskaa! Kehittämällä omaa ratsastustaan meistä jokainen voi oppia vaikuttamaan uskomattoman paljon askellajien, ja varsinkin töltin, laatuun – mikäs sen mukavampaa kuin huristella tahtipuhdasta tölttiä sitten myös maastossakin!

  • Pirttijärven islanninhevostalli valmistautuu jouluun

Joulun odotusta

Pirttijärvellä valmistaudutaan joulun viettoon! Pihapiiri on nyt valkoluminen ja kaunis; saapa nähdä, vieläkö jouluna päästään nauttimaan yhtä talvisesta maisemasta.

Islanninhevosori Logandi

Jalostusori Logandi

Kaunis ja komeatölttinen I-palkinnon jalostusori. Toivotamme tammavieraat tervetulleiksi Pirttijärvelle Logandia tapaamaan!

logandi2

Islanninhevonen laukkaaPirttijärven islanninhevostallin pihapiirin tunnelmaa talvella