Logandi frá Ekru
Logandi frá Ekru
suom. liekehtivä

Oli meillä orina vuodesta 2016 alkaen, mutta ruunattiin toukokuussa 2021. Tasaisen hyvät askellajit, 5 vaihdetta, ja erityisen vahva ja vauhdikas töltti. Mahtavaluonteinen ja kaunis ratsu – islantilainen gæðingur (= dream horse)!

Jää meille Katrin omaksi harrasteluratsuksi.

Kóngur frá Akurgerði
Kóngur frá Akurgerði
suom. kuningas

s. 1998 Islannissa

Tässäpä reipas ja kaunis punahallakko tölttikone! Ruunalta löytyy myös tahdikas ja hyvä ravi sekä vauhdikas, pehmeä laukka, jonkinsortin passiakin on joskus koettu. Toimii loistavasti maastossa, ja kentällä tarjoaa parastaan aina, kun ratsastaja osaa oikein pyytää. Pohkeenväistön opetusmestari.

Kraftur frá Ytra-Skörðugili
Kraftur frá Ytra-Skörðugili
suom. voima

s. 2002 Islannissa

Iso ja nimensä mukaisesti vahva ja voimakas, isoliikkeinen ja energinen kimo ruuna, Katrin oma ratsu ja maastojen vetohevonen. Erinomaiset askellajit. Hyvin koulutettu, yhteistyöhaluinen hevonen, mutta tarjoaa ratsastajalle haasteitakin. Tällä hevosella ei kukaan halua ratsastaa ”possupassia” – sen epämiellyttävämpää kyytiä ei ole olemassakaan… Eli tahtipuhdas töltti tavoitteena aina!

Peli frá Syðra-Skörðugili
Peli frá Syðra-Skörðugili
suom. taskumatti, tuttipullo

s. 1996 Islannissa

Eläväinen ja vilkas rautias ruuna. Herkkä ja vauhdikas, mutta äärimmäisen luotettava, rohkea ja kokenut hevonen, joka on aina hereillä ja kaikessa mukana. Töltti ja laukka ovat tämän hevosen vahvuudet luonteen lisäksi. Katrin paras työkaveri jo vuodesta 2002. Luonteensa puolesta taitaa olla ainutlaatuinen, kerran elämässä -hevonen. Siirtyi eläkkeelle elokuussa 2020 enemmän kuin täyden päivätyön tehneenä.

Brjánn frá Margretarhófi
Brjánn frá Margretarhófi
suom. pieni kukkula

s. 2008 Islannissa

Musta ruuna, joka tuli meille keväällä 2013 nuorena poikana. Kiltti ja mukava kokeneemman ratsastajan kauniisti liikkuva ratsu, jolla on neljä hyvää askellajia. Toiminut säännöllisesti myös maastojen vetohevosena. Hauska musta veijari!