Garpur frá Gunnlaugstöðum
Garpur frá Gunnlaugstöðum
suom. sankari

s. 1994 Islannissa

Kokenut ja lempeäluonteinen ruunikko ruuna. Toiminut paljon myös maastoreissujen vetohevosena. Unelmanmukava töltti, hyvä ravi ja pehmeä laukka. Osa-aikaeläkkeellä, mutta tekee vielä kevyitä töitä. Hyvässä kunnossa, vaikka ikää jo on!

Logandi frá Ekru
Logandi frá Ekru
suom. liekehtivä

I-palkinnon vaalea hiirakko jalostusori, syntynyt Islannissa v. 2008. Hyvä suku ja tasaiset, hyvät askellajit, erityisen hieno töltti, sekä erinomainen luonne ja ratsastettavuus. Tutustu tarkemmin Logandin omaan sivuun: sieltä löytyvät tarkemmat tiedot suvusta, jalostusarvostelu, astutushinnat ja video. Kaunis ja kiltti unelmien ratsuhevonen, todellinen islantilainen gæðingur (= dream horse)!

Logandiin voi tulla tutustumaan koska vain, kunhan soitat ja sovit ajan etukäteen!

Kóngur frá Akurgerði
Kóngur frá Akurgerði
suom. kuningas

s. 1998 Islannissa

Tässäpä reipas ja kaunis punahallakko tölttikone! Ruunalta löytyy myös tahdikas ja hyvä ravi sekä vauhdikas, pehmeä laukka, jonkinsortin passiakin on joskus koettu. Toimii loistavasti maastossa, ja kentällä tarjoaa parastaan aina, kun ratsastaja osaa oikein pyytää. Pohkeenväistön opetusmestari.

Kraftur frá Ytra-Skörðugili
Kraftur frá Ytra-Skörðugili
suom. voima

s. 2002 Islannissa

Iso ja nimensä mukaisesti vahva ja voimakas, isoliikkeinen ja energinen kimo ruuna, Katrin oma ratsu ja maastojen vetohevonen. Erinomaiset askellajit. Hyvin koulutettu, yhteistyöhaluinen hevonen, mutta tarjoaa ratsastajalle haasteitakin. Tällä hevosella ei kukaan halua ratsastaa ”possupassia” – sen epämiellyttävämpää kyytiä ei ole olemassakaan… Eli tahtipuhdas töltti tavoitteena aina!

Peli frá Syðra-Skörðugili
Peli frá Syðra-Skörðugili
suom. taskumatti, tuttipullo

s. 1996 Islannissa

Eläväinen ja vilkas rautias ruuna. Herkkä ja vauhdikas, mutta äärimmäisen luotettava, rohkea ja kokenut hevonen, joka on aina hereillä ja kaikessa mukana. Töltti ja laukka ovat tämän hevosen vahvuudet luonteen lisäksi. Katrin paras työkaveri jo vuodesta 2002. Luonteensa puolesta taitaa olla ainutlaatuinen, kerran elämässä -hevonen. Siirtyi eläkkeelle elokuussa 2020 enemmän kuin täyden päivätyön tehneenä.

Vindur frá Vindheimum
Vindur frá Vindheimum
suom. tuuli, Vindur on perinteinen islantilainen hevosen nimi

s. 1999 Islannissa

Kultaakin kalliimpi opetus- ja maastohevonen. Sopii kaikentasoisille ratsastajille, aikuisille ja lapsille; maailman mukavin matkahevonen ja kenttätuntien opetusmestari.

Brjánn frá Margretarhófi
Brjánn frá Margretarhófi
suom. pieni kukkula

s. 2008 Islannissa

Musta ruuna, joka tuli meille keväällä 2013 nuorena poikana. Kiltti ja mukava kokeneemman ratsastajan kauniisti liikkuva ratsu, jolla on neljä hyvää askellajia. Toiminut säännöllisesti myös maastojen vetohevosena. Hauska musta veijari!