Ihmiset

Ihmiset 2019-11-13T16:18:15+00:00

Katri Pirttijärvi, Pirttijärven tilan ja islanninhevostallin omistaja ja yrittäjä.

Olen ihka aito maallemuuttaja, kotoisin Jyväskylän maalaiskunnan Palokasta, ja asunut perheeni kanssa täällä mummolassani, isäni kotipaikalla, parikymmentä vuotta. Koulutukseltani ole HuK Jyväskylän yliopistosta, pääaine englantilainen filologia. Olen suorittanut myös hotelli- ja ravintolakoulun majoituspalvelun opintolinjan. Ennen yrittäjyyttä olin kielten opettajana ammattikorkeakoulussa, tein käännöstöitä mm. WSOY:lle ja erilaisia majoitus- ja matkailupuolen hommia. Ulkomaan työkokemusta minulla on Ruotsista ja Englannista.

Ratsastusharrastuksen olen aloittanut noin 10-vuotiaana Laajavuoren Ratsukot -seurassa Jyväskylässä. Hevosalan yrittäjä vuodesta 2003. Islanninhevoset ja askellajiratsastus ovat minulle edelleen sekä työ että harrastus. Käyn Islannissa vuosittain, ja yritän opiskella kieltäkin…

Katri Pirttijärvi

Osa-aikaiset työntekijät/apulaiset

Aikuiset lapseni käyvät kotona usein ja osallistuvat ahkerasti tilan töihin (lomittavat, tekevät kiinteistönhuoltohommia, metsätöitä, polttopuita…).

Tämän lisäksi meillä on ollut osa-aikaisia tallityöntekijöitä vaihtelevasti. Salla oli palveluksessamme 10 vuotta ja opiskeli samalla oppisopimuksella hevosenhoitajaksi. Saara on ollut kolme kesää kesätyöntekijänä ja auttaa tällä hetkellä edelleen tallitöissä silloin tällöin. Kesäkaudelle 2020 tulee mahdollisesti kesätyöntekijän paikka auki – tiedotamme lisää, jos/kun asia on ajankohtainen.