Pirttijärvi

Yksilöllisen palvelun islanninhevostalli

Islanninhevostalli Pirttijärvi 2018-05-14T15:01:10+00:00

Toimintamme on muuttunut

Toimintamme uudistuu v. 2017-18.

Ratsastuspalveluita tarjolla taas kesäkuusta 2018 alkaen.

Lisää tietoa tulossa kevään aikana!

Jalostusori Logandi

Luksuskurssitoimintaa tulossa kesäkaudelle 2018

Meiltä saat yksilöllistä ja ammattitaitoista ohjausta ja opetusta. Käytössämme on hyvä, valaistu kenttä ja hienot maastot. Meillä on myös koulutetut, osaavat askellajihevoset.

6x4-maasto

Logandi

Hekla ja Heiða

Jalostusorimme Logandin ensimmäinen Suomessa syntynyt varsa ilmaantui maailmaan maanantain ja tiistain välisenä yönä 28.-29. toukokuuta omistajaltaankin salaa. Merkkejä varsomisen lähestymisestä oli ollut ilmassa jo sunnuntaina, ja vaikka varsomisyönä tammaa käytiin pariinkin otteeseen katsomassa, putkautti se [...]

Vahvat ja vauhdikkaat askellajiratsut

Islanninhevonen on varma ja vauhdikas ratsuhevonen, jolla on ainutlaatuiset askellajit. Se on ystävällinen ja yhteistyöhaluinen hevonen, joka sopii erinomaisesti myös opetuskäyttöön. Askellajien ratsastamisessa riittää opiskeltavaa koko elämän ajaksi!

Yllätyskesä!

Tänä vuonna saatiin räjähtävä lähtö kesään! Koko kesän hellepäiväkiintiö on tainnut tulla jo täyteen, ja mikä parasta: työkelit tulevat jatkossa tuntumaan ihanteellisilta sitten, kun lämpötila tippuu pariinkymmeneen asteeseen. Normikeväänä niissä lämpötiloissa hikoiltaisiin jo ihan urakalla. [...]

Islanninhevosori Logandi

Jalostusori Logandi

Komea ja sympaattinen I-palkinnon jalostusorimme Logandi ottaa tammavieraita vastaan täällä kotitallilla. Tässä on tutustumisen arvoinen herrasmies!

logandi2

  • Lake Pirttijärvi

Hyvää Uutta Vuotta!

Tarmokasta, energistä ja onnekasta Uutta Vuotta 2018 toivottaa Pirttijärven väki

Islanninhevonen laukkaaPirttijärven islanninhevostallin pihapiirin tunnelmaa talvella