Hei vaan kaikille täältä syksyiseltä Jämsänniemeltä!

Kuten huomaat, nettisivujeni sisältö on uudistumassa. Entinen blogini/ajankohtaista -sivu on nyt Katrin tölttikanava. Nimenmuutoksen ohessa olemme lisänneet juttuihin kommentointimahdollisuuden eli voit kommentoida artikkeleita tai lähettää juttu- tai aihetoiveita – viestejä voi toki lähetellä edelleen sekä suoraan sähköpostilla että sivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Olen saanut viime aikoina melko paljon yhteydenottoja harrastajilta, jotka suunnittelevat oman hevosen hankintaa. Tähän aihealueeseen liittyviä juttuja onkin tulossa aivan lähiaikoina. Yritän antaa vastauksia monissa keskusteluissa esiin tulleisiin kysymyksiin ja pulmiin, jotka ilmeisesti askarruttavat monia oman hevosen hankintaa suunnittelevia islanninhevosen ystäviä. Mitään yhtä ainoaa oikeaa ratkailua näihin kysymyksiin ja haasteisiin ei ole olemassa, mutta työkaluja ja vinkkejä tämän asian tiimoilta on varmasti löydettävissä.

Muitakin juttuaiheita mm. töltin ratsastamiseen, varusteisiin ja askellajiratsastuksen opetukseen ja oppimiseen liittyen on jo työn alla. Pian on tulostakin näkyvissä ja kaikkien luettavissa Katri tölttikanavalla!

PS. Vinkkaa itseäsi kiinnostavista aiheista joko kommentoimalla tätä artikkelia tai yksityisviestien kautta. Huom! Kommentit eivät tule näkyviin ennen kuin ylläpito on käynyt ne läpi, ja voit toki aina ilmoittaa, ellet halua kommettejasi julkaistaviksi.