Yllätyskesä!

Tänä vuonna saatiin räjähtävä lähtö kesään! Koko kesän hellepäiväkiintiö on tainnut tulla jo täyteen, ja mikä parasta: työkelit tulevat jatkossa tuntumaan ihanteellisilta sitten, kun lämpötila tippuu pariinkymmeneen asteeseen. Normikeväänä niissä lämpötiloissa hikoiltaisiin jo ihan urakalla.

”Hevostallin sapattivuosi” on mennyt toisaalta vauhdilla, toisaalta kuluneen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Majoitustilojen rakentamisprojekti lupaprosesseineen kaikkineen on vienyt käytännössä koko talven. Ensi viikolla luksustelttamme vihdoin nousee Pirttijärven rantaan, ja toivottavasti heinäkuun alusta pääsemme jo vastaanottamaan majoittujia. Lisätiedot majoitustoiminnasta ja syksyn tarjontaan tulevista ratsastuslomista julkaistaan lähiviikkojen aikana.

Yksi islanninreissukin tuli sapattivuoden aikana heitettyä – siis vain yksi! Kävimme intensiivikurssilla, ihan oikein maneesissa, ja mestareiden liigan viisikäyntikisoja katsomassa. Paljon kiinnostavaa tuli taas koettua ja nähtyä, vähintään yhden kokonaisen blogijutun verran. Seuraapa siis päivityksiä!

Ratsastustoiminnan merkeissä palaamme sorvin ääreen kesäkuun alusta. Toimintamme on sikäli uudistunut menneistä vuosista, että keskitymme täysillä yksilölliseen opetus- ja maastotoimintaan. Unohdamme siis isot ryhmät ja kaavamaiset ratsastustunnit! Pyrimme hauskaan harrastamiseen, aktiiviseen vuorovaikutukseen ja kehittymiseen askellajiratsastuksen mielenkiintoisella ja haastavalla saralla. Tallissamme on monenlaisia koulutettuja ja laadukkaita hevosia, joista varmasti löytyy positiivista haastetta jokaisen lajista kiinnostuneen ratsastajaan tarpeisiin ja makuun.

Tällä hetkellä emme voi valitettavasti tarjota palveluita aivan vasta-alkajille (siis harrastuksen nollasta tai lähes nollasta aloittaville). Jos sinulla sen sijaan on aiempaa kokemusta (vaikkapa jo vuosien takaa), hallitset ratsastuksen perusteet ja pystyt hallitsemaan hevosen itsenäisesti perustasolla käynnissä ja ravissa, ja sinulla on edes jonkin verran kokemusta laukan ratsastamisesta, meillä saattaa olla sinua kiinnostavia palveluja tarjolla! Aiempaa kokemusta islanninhevosista ei tarvita – meillä voi opiskella islanninhevosia ja niiden ratsastamista niin pitkälle kuin intoa riittää.

Hevoset ja ihmiset voivat oikein hyvin. Meillä on takana kiinnostava ja työntäyteinen talvi, paljon lunta, paljon ratsastusta, ja paljon uusia oppeja niin omaan ratsastukseen kuin opetukseenkin. Pieni tauko on tehnyt kaikille terää, ja nyt tuntuu tosi hyvältä lähteä jatkaman uudella konseptilla eteenpäin. Lisää kuulumisia on tulossa tälle foorumille pikapuoliin!

 

2018-05-16T14:56:09+00:00 16. toukokuuta, 2018|Ajankohtaista, Yleinen|